ABBEKÅS ALLSERVICE BERTIL RAHM

Skåne län

Information

580511-XXXX är organisationsnummer för bolaget ABBEKÅS ALLSERVICE BERTIL RAHM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ABBEKÅS ALLSERVICE BERTIL RAHM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som ABBEKÅS ALLSERVICE BERTIL RAHM finns i.

ABBEKÅS ALLSERVICE BERTIL RAHM har varit registrerat sedan 1991-04-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ABBEKÅS ALLSERVICE BERTIL RAHM så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

ABBEKÅS ALLSERVICE BERTIL RAHM är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för ABBEKÅS ALLSERVICE BERTIL RAHM är följande:

Vill ni komma i kontakt med ABBEKÅS ALLSERVICE BERTIL RAHM så kan ni göra det på telefon genom 0411-530025 eller genom brev på följande adress:

Lantbruks- och byggnadsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med ABBEKÅS ALLSERVICE BERTIL RAHM och det är Rahm, Carl Bertil Peter som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,