Lindros Tapetserarverkstad Eftr.

Skåne län

Information

580304-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lindros Tapetserarverkstad Eftr.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindros Tapetserarverkstad Eftr. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som Lindros Tapetserarverkstad Eftr. finns i.

Lindros Tapetserarverkstad Eftr. har varit registrerat sedan 1996-06-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindros Tapetserarverkstad Eftr. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Lindros Tapetserarverkstad Eftr. är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för Lindros Tapetserarverkstad Eftr. är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lindros Tapetserarverkstad Eftr. så kan ni göra det på telefon genom 0411-12934 eller genom brev på följande adress:

Möbelomklädsel, gardinsömnad samt handel med tyger, band, snören och möbelstoppningsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindros Tapetserarverkstad Eftr. och det är Åkesson, Berit Anna-Karin som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,