BLM Underhåll o Hobby

Skåne län

Information

BLM Underhåll o Hobby är ett av många verksamheter som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som BLM Underhåll o Hobby finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BLM Underhåll o Hobby som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-09-11. Men sedan 2006-08-04 så har BLM Underhåll o Hobby varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BLM Underhåll o Hobby så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-66650.

Ystad arbetar för att verksamheter som BLM Underhåll o Hobby ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för BLM Underhåll o Hobby. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Försäljning av underhållsprodukter såsom smörjmedel, absorbenter, och reservdelar till industri (process, mek, verkstad, livs, läkemedel) och fordonsverkstäder. Internethandel hobbyprodukter såsom modelltåg, bilbana och RC flyg.

Firmatecknare för BLM Underhåll o Hobby är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BLM Underhåll o Hobby och det är följande personer, Nilsson, Bengt-Åke som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för BLM Underhåll o Hobby är 571102-XXXX.