Carolinas Hälsokost i Ystad AB

Skåne län

Information

556728-2644 är organisationsnummer för bolaget Carolinas Hälsokost i Ystad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carolinas Hälsokost i Ystad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Carolinas Hälsokost i Ystad AB finns i.

Carolinas Hälsokost i Ystad AB har varit registrerat sedan 2007-04-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carolinas Hälsokost i Ystad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-17.

Carolinas Hälsokost i Ystad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Carolinas Hälsokost i Ystad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Carolinas Hälsokost i Ystad AB så kan ni göra det på telefon genom 0411-66770 eller genom brev på följande adress:
St. Österg. 1, 271 34, Ystad

Bolaget ska bedriva hälsokostbutik samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carolinas Hälsokost i Ystad AB och det är Björk, Eva Carolina som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Lang Andersson, Eva Marie-Louise som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sjögren, Birthe Margaret som är född 1952 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor,