Plattsättning Syd Kakelmiljö AB

Skåne län

Information

Plattsättning Syd Kakelmiljö AB är ett av många verksamheter som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Plattsättning Syd Kakelmiljö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Plattsättning Syd Kakelmiljö AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-15.

Plattsättning Syd Kakelmiljö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-02-22. Men sedan 2007-03-15 så har Plattsättning Syd Kakelmiljö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kopparg. 4, 271 39, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Plattsättning Syd Kakelmiljö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-74450.

Ystad arbetar för att verksamheter som Plattsättning Syd Kakelmiljö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Plattsättning Syd Kakelmiljö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att montera kakel, byggnadsarbeten och försäljning av kakel och natursten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Plattsättning Syd Kakelmiljö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Plattsättning Syd Kakelmiljö AB och det är följande personer, Larsson, Mats Jörgen som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Håkan Ingvar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Plattsättning Syd Kakelmiljö AB är 556724-4677.