Scandinavian Build & Construction AB

Skåne län

Information

I Ystad finns det ett Aktiebolag som heter Scandinavian Build & Construction AB. Det finns flera bolag som liknar Scandinavian Build & Construction AB i Skåne län. Ystad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2007-01-08 så har Scandinavian Build & Construction AB varit registrerat. Idag är Scandinavian Build & Construction AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Scandinavian Build & Construction AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Scandinavian Build & Construction AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva bygg- och entreprenad verksamhet, bokförings- och redovisningstjänster, äga och förvalta fastigheter, handel med andelar och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nilsson, Bengt Göran Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Mikael Robert Ingemar som är född 1966 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

Scandinavian Build & Construction AB har 556719-6620 som sitt organisationsnummer.