Frans musik och upplevelse AB

Skåne län

Information

Frans musik och upplevelse AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Frans musik och upplevelse AB finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Frans musik och upplevelse AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Frans musik och upplevelse AB har haft sedan 2007-03-01. Frans musik och upplevelse AB har funnits sedan och 2007-03-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Frans musik och upplevelse AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Repslagareg. 4, 271 52, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Frans musik och upplevelse AB Privat, ej börsnoterat.

Frans musik och upplevelse AB har idag 556718-0830 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Frans musik och upplevelse AB

Bolaget skall bedriva artist- och upplevelseproduktion med tillhörande försäljning samt därmed förenlig verksamhet.

I Frans musik och upplevelse AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jeppsson, Maria Birgitta som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jeppsson, Birgitta Lillemor som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Wall, Mark som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Kurt Inge som är född 1936 och har titeln Suppleant, Rickard Nilsson, Ann Linnéa E som är född 1973 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.