Snowflake Sweden AB

Skåne län

Information

I Ystad finns det ett Aktiebolag som heter Snowflake Sweden AB. Det finns flera verksamheter som liknar Snowflake Sweden AB i Skåne län. Ystad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2006-12-06 så har Snowflake Sweden AB varit registrerat. Idag är Snowflake Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Snowflake Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Snowflake Sweden AB så kan ni göra det på 0411-30811.

Bolaget ska bedriva handel och tillverkning av livsmedel. Importera och exportera livsmedel. Förpacka livsmedel. Bedriva handel och tillverkning av fisk- och köttprodukter. Importera och exportera fisk- och köttprodukter, Förpacka fisk- och köttprodukter. Utveckla tillverknings- och förpackningsmetoder inom fisk- och köttindustrin. Licensiering och franchise inom fisk- och köttindustrin. Äga och förvalta fastigheter. Äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Eyjolfur som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Eyjolfur som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hjaltalin, Alfred Frosti som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pålsson, Arnbór som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Särskild delgivningsmottagare saknas. .

Snowflake Sweden AB har 556716-9528 som sitt organisationsnummer.