Vestman Ingalill & Partners Consulting AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva rådgivning, coachning samt kartläggning av utvecklingsinsatser, utbildning i mental träning, neurolingvistisk programmering, ledarskap, kommunikation samt hälsa, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vestman Ingalill & Partners Consulting AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Vestman Ingalill & Partners Consulting AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 2006-09-14 så skapades Vestman Ingalill & Partners Consulting AB och verksamheten är har F-skattsedel Vestman Ingalill & Partners Consulting AB har haft det sedan 2006-10-26.

Vestman Ingalill & Partners Consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-26

556710-8716 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ystad.

Just nu är Vestman Ingalill & Partners Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Vestman Ingalill & Partners Consulting AB så går det att nå dem via telefon på 0411-13280 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Vestman, Ingalill Jeanette Elisabeth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vestman Ingalill & Partners Consulting AB är Vestman, Ingalill Jeanette Elisabeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vestman, Per-Eric som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestman, Freja Magdalena som är född 1988 och har titeln Suppleant, Vestman, Lina Elisabeth som är född 1985 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor.