Ystadbutiken AB

Skåne län

Information

Ystadbutiken AB är ett av många företag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Ystadbutiken AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ystadbutiken AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-10-12.

Ystadbutiken AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-08-25. Men sedan 2006-10-12 så har Ystadbutiken AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Österleden 3, 271 42, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ystadbutiken AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-66040.

Ystad arbetar för att företag som Ystadbutiken AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ystadbutiken AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska förmedla fastigheter.

Firmatecknare för Ystadbutiken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ystadbutiken AB och det är följande personer, Stenberg, Eva Marita Therese som är född 1961 och har titeln VD, Stenberg, Eva Marita Therese som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Louise Ingeborg som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Johan Fredrik Mårten som är född 1979 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Persson, Per Arne Lennart som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Ystadbutiken AB är 556709-5780.