TLL Production Sweden AB

Skåne län

Information

TLL Production Sweden AB är ett företag som finns i Ystad. I TLL Production Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Mona Anita som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedelin, Mats Gunnar Anders som är född 1938 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TLL Production Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå TLL Production Sweden AB på telefon 0411-60466.

Föremålet för bolagets verksamhet är uppfödning, träning, försäljning av hästar. Konsultations tjänster inom hästsportbranschen, äga och förvalta lös och fast egendom samt att producera och sälja musik i kommersiellt syfte.

Idag är TLL Production Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

TLL Production Sweden AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

TLL Production Sweden AB innehar ej F-skattsedel och TLL Production Sweden AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TLL Production Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

TLL Production Sweden AB har 556709-4874 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.