Elprogram, Konsult Ing. Byrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Elprogram, Konsult Ing. Byrå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Elprogram, Konsult Ing. Byrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Elprogram, Konsult Ing. Byrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-09-21.

Elprogram, Konsult Ing. Byrå Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-08-18. Men sedan 2006-10-05 så har Elprogram, Konsult Ing. Byrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hamng. 18 C, 271 43, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elprogram, Konsult Ing. Byrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-74060.

Ystad arbetar för att verksamheter som Elprogram, Konsult Ing. Byrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elprogram, Konsult Ing. Byrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva konsultation och projektering av elinstallationer och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva mindre elinstallationer och driftsättningar.

Firmatecknare för Elprogram, Konsult Ing. Byrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elprogram, Konsult Ing. Byrå Aktiebolag och det är följande personer, Dagberg, Nils Ingvar Christian som är född 1968 och har titeln VD, Dagberg, Nils Ingvar Christian som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Dagberg, Monika Märta Ingeborg som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Yankoulofski, Eva Cathrine som är född 1963 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Elprogram, Konsult Ing. Byrå Aktiebolag är 556708-9205.