K-Active Sweden AB

Skåne län

Information

K-Active Sweden AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där K-Active Sweden AB finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. K-Active Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket K-Active Sweden AB har haft sedan 2006-12-07. K-Active Sweden AB har funnits sedan och 2006-12-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till K-Active Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hjortronstigen 4 D, 271 38, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-6568181.

Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är K-Active Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

K-Active Sweden AB har idag 556708-9049 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för K-Active Sweden AB

Bolaget ska bedriva inköp och försäljning av förbandsmaterial samt konsultverksamhet och utbildning inom sjukvård och därmed förenlig verksamhet.

I K-Active Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Björn Roger Mattias som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Hanna Evelina som är född 1979 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .