Småskaligt AB

Skåne län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva tillverkning och försäljning av dockskåpsartiklar, redovisningstjänster och värdepappershantering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Småskaligt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Småskaligt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 2006-06-13 så skapades Småskaligt AB och bolaget är har F-skattsedel Småskaligt AB har haft det sedan 2006-08-24.

Småskaligt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-24

556705-5768 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ystad.

Just nu är Småskaligt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Småskaligt AB så går det att nå dem via telefon på 0411-10333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Småskaligt AB är Ståhl, Lise-Lotte som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Hans Torsten Ingvar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Resursgruppen Ekonomi i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .