Håkan Ahlm Ekonomikonsult AB

Skåne län

Information

556701-4351 är organisationsnummer för företaget Håkan Ahlm Ekonomikonsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håkan Ahlm Ekonomikonsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Håkan Ahlm Ekonomikonsult AB finns i.

Håkan Ahlm Ekonomikonsult AB har varit registrerat sedan 2006-04-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håkan Ahlm Ekonomikonsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-11.

Håkan Ahlm Ekonomikonsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Håkan Ahlm Ekonomikonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Håkan Ahlm Ekonomikonsult AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8610427 eller genom brev på följande adress:
Vinterg. 6 C, 271 34, Ystad

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, redovisning samt administration och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Håkan Ahlm Ekonomikonsult AB och det är Alm, Håkan Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandell, Dick Dennis som är född 1972 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,