Tandläkare Gabriela Faye-Wevle AB

Skåne län

Information

Tandläkare Gabriela Faye-Wevle AB är ett av många bolag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Tandläkare Gabriela Faye-Wevle AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tandläkare Gabriela Faye-Wevle AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-08-01.

Tandläkare Gabriela Faye-Wevle AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-03-23.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lejets Torg 4, 271 78, Löderup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tandläkare Gabriela Faye-Wevle AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-527302.

Ystad arbetar för att bolag som Tandläkare Gabriela Faye-Wevle AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tandläkare Gabriela Faye-Wevle AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva legitimerad tandläkarpraktik och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tandläkare Gabriela Faye-Wevle AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tandläkare Gabriela Faye-Wevle AB och det är följande personer, Faye-Wevle, Gabriela som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Faye-Wevle, Knut Gerhard som är född 1948 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tandläkare Gabriela Faye-Wevle AB är 556700-6142.