Tätt Intill i Ystad AB

Skåne län

Information

Tätt Intill i Ystad AB är en verksamhet som finns i Ystad. I Tätt Intill i Ystad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Annika Christine som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Per Anders Johan som är född 1969 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tätt Intill i Ystad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tätt Intill i Ystad AB på telefon 0411-18819.

Bolaget ska bedriva försäljning av kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tätt Intill i Ystad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tätt Intill i Ystad AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tätt Intill i Ystad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-28 och Tätt Intill i Ystad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tätt Intill i Ystad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tätt Intill i Ystad AB har 556700-0822 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.