Leif Persson Mekaniska i Ystad AB

Skåne län

Information

Leif Persson Mekaniska i Ystad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Leif Persson Mekaniska i Ystad AB finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Leif Persson Mekaniska i Ystad AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Leif Persson Mekaniska i Ystad AB har haft sedan 2006-05-04. Leif Persson Mekaniska i Ystad AB har funnits sedan och 2006-05-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Leif Persson Mekaniska i Ystad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Koboltg. 10, 271 39, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0411-555970.

Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Leif Persson Mekaniska i Ystad AB Privat, ej börsnoterat.

Leif Persson Mekaniska i Ystad AB har idag 556696-9563 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Leif Persson Mekaniska i Ystad AB

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad och verktygstillverkning, utföra legoarbete och konsultverksamhet i anslutning härtill samt bedriva förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Leif Persson Mekaniska i Ystad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Buhre, Bengt Tonie Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Buhre, Teresia Jessica som är född 1977 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor, .