Hemstil i Skåne AB

Skåne län

Information

556695-4110 är organisationsnummer för bolaget Hemstil i Skåne AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hemstil i Skåne AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Hemstil i Skåne AB finns i.

Hemstil i Skåne AB har varit registrerat sedan 2005-12-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hemstil i Skåne AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hemstil i Skåne AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hemstil i Skåne AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Hemstil i Skåne AB så kan ni göra det på telefon genom 0411-12860 eller genom brev på följande adress:
SKANSGATAN 2, 271 43, Ystad

Bolaget ska bedriva marknadsföring och försäljning av solskydd samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hemstil i Skåne AB och det är Bockman, Kjell Anders Torbjörn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lööf, Maria Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant,