Isotopen Fastighets AB

Skåne län

Information

Isotopen Fastighets AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Isotopen Fastighets AB finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Isotopen Fastighets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Isotopen Fastighets AB har haft sedan 2006-08-01. Isotopen Fastighets AB har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Isotopen Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dragong. 46, 271 39, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Ystad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Isotopen Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Isotopen Fastighets AB har idag 556691-2696 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Isotopen Fastighets AB

Bolaget skall äga, bygga, förvalta samt förmedla fastigheter och lokaler samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Isotopen Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svärd, Inga Maria Helen som är född 1972 och har titeln VD, Olsson, Bo Åke Gösta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Inga Maria Helen som är född 1972 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .