Jeesec Larm Skåne AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och service av inbrottslarm och säkerhetsprodukter inom larmverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jeesec Larm Skåne AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Jeesec Larm Skåne AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 2005-10-04 så skapades Jeesec Larm Skåne AB och företaget är har F-skattsedel Jeesec Larm Skåne AB har haft det sedan 2007-03-08.

Jeesec Larm Skåne AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-08

556686-9821 är organisationsnummret för företaget som finns i Ystad.

Just nu är Jeesec Larm Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jeesec Larm Skåne AB så går det att nå dem via telefon på 0411-10503 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jeesec Larm Skåne AB är Eriksson, Jan Erik Peter som är född 1958 och har titeln VD, Eriksson, Jan Erik Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Dan Johan Filip som är född 1985 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Boel Iréen Ulla-Kerstin som är född 1948 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor, .