Wohnwerk Fastigheter AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wohnwerk Fastigheter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Wohnwerk Fastigheter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 2005-06-23 så skapades Wohnwerk Fastigheter AB och företaget är har F-skattsedel Wohnwerk Fastigheter AB har haft det sedan 2007-06-28.

556682-2838 är organisationsnummret för företaget som finns i Ystad.

Just nu är Wohnwerk Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Wohnwerk Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wohnwerk Fastigheter AB är Karmebäck, Ulf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karmebäck, Rasima som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ringdahl, Björn Carl Christian som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .