Mårtenssons Fröslöv AB

Skåne län

Information

Mårtenssons Fröslöv AB är en verksamhet som finns i Ystad. I Mårtenssons Fröslöv AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mårtensson, Agne Sune Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Ann-Kristin Yvonne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Peter Sune som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Thomas Agne som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mårtenssons Fröslöv AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mårtenssons Fröslöv AB på telefon 0411-524548.

Bolaget ska bedriva lantbruk samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mårtenssons Fröslöv AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mårtenssons Fröslöv AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mårtenssons Fröslöv AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Mårtenssons Fröslöv AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mårtenssons Fröslöv AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Mårtenssons Fröslöv AB har 556679-1082 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.