Curelia AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, konsultverksamhet och utbildningsverksamhet inom hälsobranschen, bedriva försäljning av redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även ha som verksamhet att äga och förvalta fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Curelia AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Curelia AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 2005-03-07 så skapades Curelia AB och verksamheten är har F-skattsedel Curelia AB har haft det sedan 2005-10-20.

Curelia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-20

556677-3684 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ystad.

Just nu är Curelia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Curelia AB så går det att nå dem via telefon på 0411-17873 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Curelia AB är Stoltz, Björn Jörgen som är född 1968 och har titeln VD, Stoltz, Björn Jörgen som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bodin, Markus Joakim som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Freudenthal, Patric Leonard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Lars-Göran som är född 1945 och har titeln Suppleant, Resursgruppen Ekonomi i Sverige AB som är född och har titeln RevisorAndersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .