Ysta Bilcenter Fastighets AB

Skåne län

Information

556676-1267 är organisationsnummer för verksamheten Ysta Bilcenter Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ysta Bilcenter Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Ysta Bilcenter Fastighets AB finns i.

Ysta Bilcenter Fastighets AB har varit registrerat sedan 2005-02-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ysta Bilcenter Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

Ysta Bilcenter Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ysta Bilcenter Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Norling, Robert Gunnar

Vill ni komma i kontakt med Ysta Bilcenter Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5850980 eller genom brev på följande adress:
Syrénv. 11, 271 50, Ystad

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, försäljning av bilar, MC, båtar samt tillbehör, köp och försäljning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ysta Bilcenter Fastighets AB och det är Norling, Robert Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norling, Anne Charlotte som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Anne Lise som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Henrik Robert som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Jönsson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor