Pacia AB

Skåne län

Information

556674-4842 är organisationsnummer för bolaget Pacia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pacia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Pacia AB finns i.

Pacia AB har varit registrerat sedan 2005-01-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pacia AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

Pacia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pacia AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Pacia AB så kan ni göra det på telefon genom 0411-17190 eller genom brev på följande adress:
Herrestadsg. 2, 271 39, Ystad

Bolaget ska beriva handel med emballage för förpackningsmaterial och städ samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pacia AB och det är Elofsson, Bo Sune Hans som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Ulf Håkan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,