SIMAX AB

Skåne län

Information

SIMAX AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där SIMAX AB finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SIMAX AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket SIMAX AB har haft sedan 2005-02-03. SIMAX AB har funnits sedan och 2005-02-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SIMAX AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jörgen Krabbes g. 28, 271 53, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0411-13045.

Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är SIMAX AB Privat, ej börsnoterat.

SIMAX AB har idag 556673-9636 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SIMAX AB

Datakonsult med inriktning mot automation.

I SIMAX AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson, Bengt Mattias Joakim som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Linn Marie som är född 1977 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .