PL Autocenter AB

Skåne län

Information

PL Autocenter AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där PL Autocenter AB finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. PL Autocenter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket PL Autocenter AB har haft sedan 2005-02-09. PL Autocenter AB har funnits sedan och 2005-03-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till PL Autocenter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Granatv. 4, 271 53, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-72760.

Ystad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är PL Autocenter AB Privat, ej börsnoterat.

PL Autocenter AB har idag 556670-4432 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för PL Autocenter AB

Bolaget ska driva bensinstation och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I PL Autocenter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Bengt Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Annika Karin som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hessmann, Kerstin som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .