Sydkustens Plåt och Industriservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Sydkustens Plåt och Industriservice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ystad. I Sydkustens Plåt och Industriservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Jan Peter Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Malin Marie-Louise som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sydkustens Plåt och Industriservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sydkustens Plåt och Industriservice Aktiebolag på telefon 0411-248000.

Bolaget skall bedriva plåtslageri, uthyrning av maskiner och inventarier. Utföra servicearbeten till industrin. Äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sydkustens Plåt och Industriservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sydkustens Plåt och Industriservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sydkustens Plåt och Industriservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-27 och Sydkustens Plåt och Industriservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sydkustens Plåt och Industriservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sydkustens Plåt och Industriservice Aktiebolag har 556670-1610 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.