Tandläkare Christina Olesen Aktiebolag

Skåne län

Information

556667-6838 är organisationsnummer för verksamheten Tandläkare Christina Olesen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkare Christina Olesen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Tandläkare Christina Olesen Aktiebolag finns i.

Tandläkare Christina Olesen Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-10-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkare Christina Olesen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-11.

Tandläkare Christina Olesen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandläkare Christina Olesen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Christina Olesen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-10012 eller genom brev på följande adress:
Stortorget 6, 271 43, Ystad

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tandläkarpraktik, träning,- tävling- och avelsverksamhet med ridhästar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkare Christina Olesen Aktiebolag och det är Olesen, Christina Susanne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olesen, Christer Mogens som är född 1945 och har titeln Suppleant, Molin, Rolf Egon Göran som är född 1949 och har titeln Revisor,