Kieback & Peter AB

Skåne län

Information

Kieback & Peter AB är en verksamhet som finns i Ystad. I Kieback & Peter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hassel, Kent Anders Jonas som är född 1967 och har titeln VD, Hassel, Kent Andreas Daniel som är född 1979 och har titeln Vice VD, Hassel, Kent Anders Jonas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hassel, Kent Andreas Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Hassel, Elna Helén Christina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kent Sune Birger som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kieback & Peter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kieback & Peter AB på telefon 0411-66080.

Aktiebolagets verksamhet ska vara försäljning samt service av styrsystem.

Idag är Kieback & Peter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kieback & Peter AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kieback & Peter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-16 och Kieback & Peter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kieback & Peter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hassel, Kent Anders Jonas

Kieback & Peter AB har 556666-1913 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.