Anderzson Care Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ystad och Anderzson Care Sweden Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Anderzson Care Sweden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Anderzson Care Sweden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Anderzson Care Sweden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-06-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ystad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Anderzson Care Sweden Aktiebolag ska trivas.

Anderzson Care Sweden Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-09. I Ystad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hande med produkter inom hudvård, hårvård, kosmetika och hälsa samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anderzson Care Sweden Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-09.

Idag är Anderzson Care Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Anderzson Care Sweden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-78669.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Anderzson Care Sweden Aktiebolag är Andersson, Jonas Christer som är född 1968 och har titeln VD, Andersson, Jonas Christer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryding, Yvonne Agneta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Mia Janette som är född 1968 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Anderzson Care Sweden Aktiebolag har 556663-3912 som sitt organisationsnummer.