Kviskes Begravningsbyrå AB

Skåne län

Information

Kviskes Begravningsbyrå AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Kviskes Begravningsbyrå AB finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kviskes Begravningsbyrå AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kviskes Begravningsbyrå AB har haft sedan 2005-03-31. Kviskes Begravningsbyrå AB har funnits sedan och 2005-03-31 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kviskes Begravningsbyrå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Österg. 17, 271 34, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-10069.

Ystad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kviskes Begravningsbyrå AB Privat, ej börsnoterat.

Kviskes Begravningsbyrå AB har idag 556661-2122 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kviskes Begravningsbyrå AB

Bolaget skall bedriva begravningsbyrå och bouppteckningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kviskes Begravningsbyrå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kviske, Fritjof som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindén, Bo Anders som är född 1957 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor, .