Kognitiv Psykoterapi i Ystad Aktiebolag

Skåne län

Information

556660-8831 är organisationsnummer för verksamheten Kognitiv Psykoterapi i Ystad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kognitiv Psykoterapi i Ystad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Kognitiv Psykoterapi i Ystad Aktiebolag finns i.

Kognitiv Psykoterapi i Ystad Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-04-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kognitiv Psykoterapi i Ystad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Kognitiv Psykoterapi i Ystad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kognitiv Psykoterapi i Ystad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kognitiv Psykoterapi i Ystad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Björnstjerneg. 1 C, 271 39, Ystad

Bolaget skall bedriva kognitiv psykoterapeutisk behandling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kognitiv Psykoterapi i Ystad Aktiebolag och det är Olsson, Eva Lisbeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Bengt Ivan Anders som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Boel Iréen Ulla-Kerstin som är född 1948 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor,