Jonas Anderzson of Sweden AB

Skåne län

Information

556657-6806 är organisationsnummer för företaget Jonas Anderzson of Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonas Anderzson of Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Jonas Anderzson of Sweden AB finns i.

Jonas Anderzson of Sweden AB har varit registrerat sedan 2004-03-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonas Anderzson of Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-28.

Jonas Anderzson of Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jonas Anderzson of Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Jonas Christer

Vill ni komma i kontakt med Jonas Anderzson of Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 0411-555112 eller genom brev på följande adress:
Bruksg. 25, 271 33, Ystad

Bolaget skall bedriva försäljning av transportlösningar avseende vägtransporter av gods samt konsultationer inom samma område. Försäljning av processhjälpmedel till europeisk plast och gummi- industri. Försäljning av reklam och profilprodukter. Äga och förvalta fastigheter, värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonas Anderzson of Sweden AB och det är Andersson, Jonas Christer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Hans Emil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Appeltofft, Jan Mikael Ebeltoft som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Erik Niklas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor