Ystad Slakteri AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva slakt och styckning samt inköps- och försäljningsverksamhet inom slakteribranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ystad Slakteri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Ystad Slakteri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 2003-10-21 så skapades Ystad Slakteri AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556650-9591 är organisationsnummret för företaget som finns i Ystad.

Just nu är Ystad Slakteri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ystad Slakteri AB så går det att nå dem via telefon på 0411-78740 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ystad Slakteri AB är Rosén, Karin Maria Alexandra som är född 1967 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Danielsson, Bengt Olof Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .