Protelosolutions AB

Skåne län

Information

Protelosolutions AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Protelosolutions AB finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Protelosolutions AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Protelosolutions AB har haft sedan 2002-10-10. Protelosolutions AB har funnits sedan och 2002-10-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Protelosolutions AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Grängesbergsg. 33 A, 214 48, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-921616.

Ystad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Protelosolutions AB Privat, ej börsnoterat.

Protelosolutions AB har idag 556632-0361 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Protelosolutions AB

Bolaget skall bedriva service, support, försäljning, konsultverksamhet inom IT och därmed förenlig verksamhet.

I Protelosolutions AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Witt, Daniel Martin Ola som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nabizadeh, Daniel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Carl Per Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rickard Nilsson, Ann Linnéa E som är född 1973 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .