H. Nordin Trading AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns H. Nordin Trading AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ystad här finns det många olika Aktiebolag. H. Nordin Trading AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ystad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

H. Nordin Trading AB är momsregistrerat sedan2002-09-05 och har organisationsnummer 556629-0598.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0417-10054 alternativt besöka eller skicka post till H. Nordin Trading AB på följande adress Kapellg. 5, 271 31, Ystad.

H. Nordin Trading AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-09-05.

I H. Nordin Trading AB så sitter följande personer i styrelsen: , Mehlquist, Monica Susanne som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av husgeråd, presentartiklar, leksaker, konfektyr, konfektion, verktyg, kemisk-tekniska varor, djurartiklar, djurfoder, möbler, bilar och fritidsartiklar såsom campingartiklar samt konsultverksamhet inom dessa områden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.