G.I. Transport AB

Skåne län

Information

G.I. Transport AB är ett av många bolag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som G.I. Transport AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

G.I. Transport AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-03-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till KRÅGARP 242, 274 53, Skivarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på G.I. Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-70688.

Ystad arbetar för att bolag som G.I. Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för G.I. Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel och uthyrning av person- och lastbilar, släpfordon, entreprenadmaskiner inom bygg och lantbrukssektorn, lastbilsåkeri onom och utom landet samt handel med levande djur och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för G.I. Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till G.I. Transport AB och det är följande personer, Jarlsborg, Bertil Ingemar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Kjellander, Tord Richard som är född 1943 och har titeln Revisor, Kjellander Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för G.I. Transport AB är 556625-3208.