Dagsljus Öresund AB

Skåne län

Information

556623-0420 är organisationsnummer för verksamheten Dagsljus Öresund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dagsljus Öresund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Dagsljus Öresund AB finns i.

Dagsljus Öresund AB har varit registrerat sedan 2002-02-04 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dagsljus Öresund AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-21.

Dagsljus Öresund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dagsljus Öresund AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Dagsljus Öresund AB så kan ni göra det på telefon genom 08-50382291 eller genom brev på följande adress:
Västberga Allé 60, 126 30, Hägersten

Bolaget ska bedriva uthyrning av tjänster och utrustning för film, tv, teater och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dagsljus Öresund AB och det är Elmqvist, Jonas Patrik Joakim som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Järn, Rolf Thomas som är född 1962 och har titeln Suppleant, Karlsson, Björn Yngve som är född 1947 och har titeln Revisor,