Familjebehandlingsalternativ i Nätverk, Famn AB

Skåne län

Information

Familjebehandlingsalternativ i Nätverk, Famn AB är ett bolag som finns i Ystad. I Familjebehandlingsalternativ i Nätverk, Famn AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lidgren, Anna Karolina Jennifer som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidgren, Karl Filip som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sethsdotter Andersson, Birgitta A-K som är född 1949 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Familjebehandlingsalternativ i Nätverk, Famn AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Familjebehandlingsalternativ i Nätverk, Famn AB på telefon 0414-24367.

Bolaget skall utföra familjehemsförmedling, kvalitativt stöd i familjehem, familje- och ungdomsbehandling, skolverksamhet för barn med särskilda behov, byggnation, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Familjebehandlingsalternativ i Nätverk, Famn AB av bolagstypen Aktiebolag.

Familjebehandlingsalternativ i Nätverk, Famn AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Familjebehandlingsalternativ i Nätverk, Famn AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-14 och Familjebehandlingsalternativ i Nätverk, Famn AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Familjebehandlingsalternativ i Nätverk, Famn AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Familjebehandlingsalternativ i Nätverk, Famn AB har 556620-7113 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.