Bokhandeln i Ystad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ystad och Bokhandeln i Ystad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bokhandeln i Ystad AB är ett av dem. Statusen för Bokhandeln i Ystad AB är att Bolaget är aktivt.

Bokhandeln i Ystad AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bokhandeln i Ystad AB ska trivas.

Bokhandeln i Ystad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31. I Ystad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av böcker, bilder, pappersvaror, läromedel, audio och video, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bokhandeln i Ystad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31.

Idag är Bokhandeln i Ystad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Bokhandeln i Ystad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-10036.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bokhandeln i Ystad AB är Löfberg, Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfberg, Torben som är född 1955 och har titeln Suppleant, Holm Paulcén, Malin Anna-Karin som är född 1977 och har titeln Revisor, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Bokhandeln i Ystad AB har 556618-4049 som sitt organisationsnummer.