Johnsson & Lindskog Fastighets AB

Skåne län

Information

Johnsson & Lindskog Fastighets AB är ett företag som finns i Ystad. I Johnsson & Lindskog Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johnsson, Matts Ingmar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindskog, Alf Bengt Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Eva Karin Helen som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Axel Peter som är född 1950 och har titeln Revisor, Ganestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Johnsson & Lindskog Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Johnsson & Lindskog Fastighets AB på telefon 0411-555160.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning.

Idag är Johnsson & Lindskog Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Johnsson & Lindskog Fastighets AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Johnsson & Lindskog Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-11-12 och Johnsson & Lindskog Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-11-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Johnsson & Lindskog Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johnsson, Matts Ingmar -Lindskog, Alf Bengt Gunnar

Johnsson & Lindskog Fastighets AB har 556614-3912 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.