MacNil Restaurang AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ystad och MacNil Restaurang AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och MacNil Restaurang AB är ett av dem. Statusen för MacNil Restaurang AB är att Bolaget är aktivt.

MacNil Restaurang AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-02-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där bolaget finns i jobbar för att bolag som MacNil Restaurang AB ska trivas.

MacNil Restaurang AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Ystad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hamburgerrestaurang och därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MacNil Restaurang AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är MacNil Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med MacNil Restaurang AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-407309.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med MacNil Restaurang AB är Nilsson, Bengt-Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Symann Nilsson, Jeanette Lizemari som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

MacNil Restaurang AB har 556607-3069 som sitt organisationsnummer.