Hans Olsson Konsult och Fastighets AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Hans Olsson Konsult och Fastighets AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ystad här finns det många olika Aktiebolag. Hans Olsson Konsult och Fastighets AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ystad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Hans Olsson Konsult och Fastighets AB är momsregistrerat sedan2001-03-29 och har organisationsnummer 556603-5464.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0411-60025 alternativt besöka eller skicka post till Hans Olsson Konsult och Fastighets AB på följande adress Sixten Sparres g. 2, 271 39, Ystad.

Hans Olsson Konsult och Fastighets AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-03-29.

I Hans Olsson Konsult och Fastighets AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Silfverberg, Johanna Kristina som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultationer inom organisationsutveckling, event- och konferensverksamhet, uthyrning och handel med lösa och fasta tillgångar inom fastighetsbranschen samt idka handel med värdepapper. Bolaget ska även bedriva konsultverksamhet inom personal och rekryteringsområdet. Bolaget skall även idka verksamhet som är förenlig med nämnda verksamheter.