Service-Electra AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ystad och Service-Electra AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Service-Electra AB är ett av dem. Statusen för Service-Electra AB är att Bolaget är aktivt.

Service-Electra AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-09-04. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ystad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Service-Electra AB ska trivas.

Service-Electra AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Ystad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning, reparation och service av hushållsmaskiner, storköksapparater, värmepumpar och kylanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Service-Electra AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Service-Electra AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Service-Electra AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-550920.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Service-Electra AB är Nilsson Rantzén, Ola Linus Mattias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Rantzén, Anne Charlotte som är född 1971 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Service-Electra AB har 556596-6610 som sitt organisationsnummer.