Yellow Horse Film och Teve Aktiebolag

Skåne län

Information

556585-4774 är organisationsnummer för verksamheten Yellow Horse Film och Teve Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Yellow Horse Film och Teve Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Yellow Horse Film och Teve Aktiebolag finns i.

Yellow Horse Film och Teve Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-04-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Yellow Horse Film och Teve Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Yellow Horse Film och Teve Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Yellow Horse Film och Teve Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergman, Eva -Björkman, Lars Erik -Mankell, Henning Georg -Mankell, Jon Karl Kristian -Nordström, Inke Ingrid Kerstin A

Vill ni komma i kontakt med Yellow Horse Film och Teve Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 073-4404783 eller genom brev på följande adress:
Stenhejdan, 271 91, Ystad

Föremålet för bolagets verksamhet är produktion av spelfilm för biografer, television samt video. Bolaget ska även kunna gå in som delproducent eller ensamt svara för produktion av film, television samt video. Bolaget ska vidare förvalta upphovsrätter till manuskript, böcker eller annat material som utgör grund för film och teveproduktion samt köp och försäljning av fast egendom och värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Yellow Horse Film och Teve Aktiebolag och det är Nordström, Inke Ingrid Kerstin A som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Mankell, Henning Georg som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Eva som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Lars Erik som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Mankell, Jon Karl Kristian som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Vidh, Per Matthias som är född 1970 och har titeln RevisorMapema Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,