Hagestad Touring Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Hagestad Touring Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ystad här finns det många olika Aktiebolag. Hagestad Touring Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ystad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Hagestad Touring Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-02-29 och har organisationsnummer 556584-9303.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0411-524175 alternativt besöka eller skicka post till Hagestad Touring Aktiebolag på följande adress G. Mälarhusv. 164, 271 77, Löderup.

Hagestad Touring Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-02-29.

I Hagestad Touring Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Kristoffersson, Hans Olof Ingmar som är född 1957 och har titeln Suppleant , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet och försäljning av inrikes och utrikes paketresor med buss, arrangera musik-, nöjes- och konsertarrangemang ävensom idka därmed förenlig verksamhet.