RF Svets o Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva nytillverkning av plåt- och metallkonstruktioner inom verkstadsmekanisk verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RF Svets o Mekaniska Verkstad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är RF Svets o Mekaniska Verkstad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1999-12-13 så skapades RF Svets o Mekaniska Verkstad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel RF Svets o Mekaniska Verkstad Aktiebolag har haft det sedan 2000-03-27.

RF Svets o Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-03-27

556581-4315 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ystad.

Just nu är RF Svets o Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med RF Svets o Mekaniska Verkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-550220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom RF Svets o Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Jönsson, Ulf Per Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Janet Agneta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Boel Iréen Ulla-Kerstin som är född 1948 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor, .