Bergsjöholm Maskin AB

Skåne län

Information

Bergsjöholm Maskin AB är en verksamhet som finns i Ystad. I Bergsjöholm Maskin AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Albertsson, Renata Margareta som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Ahlström, Lars Einar som är född 1943 och har titeln VD, Ahlström, Lars Einar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernadotte af Wisborg, Ebba M C som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramel, Sofie Anna Christina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Molin, Rolf Egon Göran som är född 1949 och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bergsjöholm Maskin AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bergsjöholm Maskin AB på telefon 0411-17225.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och tillhandahålla för uthyrning jordbruks- och entreprenadmaskiner, äga och förvalta fast och i övrigt lös egendom såsom fastigheter, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bergsjöholm Maskin AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bergsjöholm Maskin AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bergsjöholm Maskin AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Bergsjöholm Maskin AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bergsjöholm Maskin AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ahlström, Lars Einar -Albertsson, Renata Margareta

Bergsjöholm Maskin AB har 556569-9732 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.